Koploper SVBO speelt gelijk tegen hekkensluiter

VOETBAL - SVBO heeft voor de tweede opeenvolgende keer punten laten liggen in de eerste klasse F. De equipe uit Barger-Oosterveld kwam in de thuiswedstrijd tegen nummer laatst FVC niet verder dan 2-2.
Voor SVBO scoorden de broers Davy en Dylan Wessels. De twee doelpunten waren echter niet voldoende voor de overwinning. In de slotfase maakte Jildert Boekema namens FVC de 2-2. Voor de club uit Leeuwarden, met Harold Wekema als trainer op de bank, betekende het pas het eerste puntje van deze competitie. FVC doet de laatste plaats nu op doelsaldo over aan GAVC. 

Een week eerder moest SVBO ook al genoegen nemen met een gelijkspel. Na twee zeges eindigde toen de uitwedstrijd tegen WVV eveneens in 2-2. SVBO gaat ondanks het nieuwe slippertje aan de leiding in 1F, maar SWZ staat slechts een punt achter. Bovendien speelde de club uit Sneek een wedstrijd minder. 

Bekijk nu online: De zesde aflevering van Onze Club

Nederlaag voor Roden
Roden verloor in dezelfde klasse met 5-2 bij GRC Groningen. Robin van der Tuin maakte in de eerste helft nog wel de 1-1, maar daarna liep de thuisploeg uit naar een ruime 4-1 marge. In de slotfase tekende Bert Roede voor het tweede doelpunt van Roden. De formatie van trainer Harry Zwiers staat op de negende plek, met zes punten. 

Bekijk hier: Alle uitslagen en standen in het zondagvoetbal
Deel dit artikel: