FC Emmen Podcast #11: Ferhat Görgülü verdient een basisplaats tegen Fortuna

FC Emmen was dit weekend vrij, maar toch valt er weer genoeg te bespreken in de FC Emmen Podcast. Paul Weerman is deze keer te gast en het panel kijkt terug op de eerste wedstrijden van dit seizoen, wie is de beste speler tot nu toe, Bijl of De Leeuw? En natuurlijk blikt men vooruit naar de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Als Miguel Araujo nog niet speelgerechtigd is, wie moet er dan in het centrum spelen? Het panel is duidelijk: "Ferhat Görgülü verdient een basisplaats tegen Fortuna Sittard."
In de FC Emmen Podcast kijkt het panel wekelijks terug op de wedstrijd, bespreekt de beste man aan de kant van de Drentse club en blikt natuurlijk ook vooruit op wat komen gaat. Komen er dan geen andere sporten of sporters aan bod? Jawel, dat gebeurt in de vrije ronde. 

Gasten
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Paul Weerman (trainer Staphorst en oud speler van o.a. FC Emmen)

Presentatie
René Posthuma

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps..

RTV Drenthe podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen sportweekend door met speciale aandacht voor FC Emmen.

Binnen de Muren: Hoe is het leven in de gevangenis? Marjolein Knol dook gevangenis Esserheem in en sprak gedetineerden en bewaarders.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele discussies in de provincie.

Drenthe Doc: In Drenthe Doc geven de mooiste documentaires en hoorspelen van Radio Drenthe opnieuw een podium.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Oerend HarTT: In deze serie worden sterke verhalen over de TT in Assen verteld. De verhalen komen van de baan, maar ook van de campings en uit de stad.

Deel dit artikel: