Eelde breidt aanbod uit: Rhodos en Dalaman nieuwe bestemmingen

Nieuwe bestemmingen Eelde
Het strand van Rhodos © ANP
Er zijn twee nieuwe bestemmingen toegevoegd waar naartoe kan worden gevlogen vanaf Groningen Airport Eelde. Vanaf dit jaar is het in de vakantieperioden mogelijk om naar de Turkse kustplaats Dalaman en het Griekse eiland Rhodos te vliegen.
"We zien dat het aanbod groeit met de toenemende vraag naar regionaal vertrek. Mensen willen ontspannen, zonder lange wachtrijen op vakantie. Daarnaast zijn dit voor onze regio gewilde bestemmingen", vertelt Jonas van Dorp, commercieel manager van het vliegveld.

Nieuwe bestemmingen

In augustus vertrekt er, van vliegtuigmaatschappij Corendon, wekelijks één vliegtuig per week richting Rhodos en twee naar Dalaman. Ook de andere Griekse bestemming, Kreta, wordt vanaf Eelde vaker aangedaan. De vliegtuigmaatschappij heeft aangekondigd dat er in het zomerseizoen een tweede vluchtdag wordt toegevoegd richting dit eiland.
Daarnaast komen er extra vluchten naar andere oorden. Zo heeft reisorganisatie TUI aangekondigd om het Antalya toe te voegen aan het aanbod.
Reisorganisatie Sunweb biedt vanaf dit jaar ook weer reizen aan vanaf Eelde, in eerste instantie voor de herfstvakantieperiode tussen 21 en 28 oktober. Vanuit deze organisatie worden reizen aangeboden naar de Turkse steden Antalya en Bodrum en naar Rhodos.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl