Politie doet opnieuw onderzoek in boerderij Ruinerwold

De afdeling Forensische Opsporing van de politie doet vandaag opnieuw onderzoek in de woning in Ruinerwold. Alle ruimtes worden digitaal vastgelegd.
"Op deze manier willen een volledig overzicht krijgen van wat zich daar heeft afgespeeld", legt een woordvoerder van de politie uit. De afdeling Forensische Opsporing krijgt daarbij hulp van rechercheurs van de landelijke eenheid.Verslaggever Andries Ophof is ook in Ruinerwold. Volgens hem is er sinds een uur of negen een heel grote groep van de politie aanwezig. Hij ziet ook mensen in witte pakken.

"Op dit moment worden in en rondom het huis foto's en filmbeelden gemaakt. Er wordt een soort 3D-model gemaakt, zodat alles wat er nu is, wordt vastgelegd. Stel je voor dat er over een tijdje weer iets bekend wordt, dan is er niets verloren gegaan."Dossier Gezin Ruinerwold
Wil je alles lezen over het gezin dat jarenlang geïsoleerd zat in een boerderij in Ruinerwold? Bijvoorbeeld over de verdachte Josef B., of de Moonsekte waartoe het gezin behoort of wil je meer lezen over het leven van het gezin in Zwartsluis en Hasselt? Bekijk hier een overzicht van alle artikelen en video's.
Deel dit artikel: