'Je kunt een club ook als springplank gebruiken om weer hogerop te gaan'

Hoogevener Milan Ronkes is te gast in de derde Onze Club Podcast
Hoogevener Milan Ronkes is te gast in de derde Onze Club Podcast © RTV Drenthe / Stijn Steenhuis
Tot aan de lente komt RTV Drenthe iedere dinsdagmiddag met een gloednieuwe podcast over amateurvoetbal in Drenthe én het gelijknamige tv-programma van de provinciale omroep.
Van de Pupil van de Week tot de 'Zaagmans' uit de fraaie vierde klasse, alles komt voorbij. Ook hoor je vermakelijke fragmenten uit Onze Club en natuurlijk het laatste nieuws.
De derde gast in de nieuwe podcast is jongeling Milan Ronkes uit Hoogeveen. De 23-jarige doelpuntenmaker van vierdedivisionist Alcides spreekt onder meer over zijn overstap van De Weide naar de Meppelers, maar vertelt ook hoe hij het stoelincident van zijn trainer Wilko Niemer heeft beleefd.
Beluister hier de derde aflevering van de Onze Club Podcast:
'Je kunt een club ook als springplank gebruiken' | Milan Ronkes (Alcides) | Onze Club Podcast
Daarnaast gaat host Stijn Steenhuis in op de good old verloting en de bizarre prijzen die af en toe verloot worden op Drentse sportparken. Sidekick Tom Meijers gaat in op de actualiteit: het stoelincident van Niemer, de hoop van DOS'63 en de hakbal van LTC'er Imre de Jonge in de stadsderby tegen Achilles 1894.

Abonneer je op deze podcast

Mis niets van het amateurvoetbal en volg de Onze Club Podcast. Het is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl