Europese partij Hurry-Up opnieuw in Emmen

De hal van E&O kleurt op 16 november opnieuw oranje (Rechten: RTV Drenthe)
De hal van E&O kleurt op 16 november opnieuw oranje (Rechten: RTV Drenthe)
HANDBAL - Het Europese duel tussen Hurry-Up en Alingsas HK uit Zweden wordt afgewerkt in Emmen. De Zwartemeerders wijken volgende maand opnieuw uit naar het onderkomen van buur E&O.
De hal van Hurry-Up voldoet niet aan de eisen van de EHF. Zo wordt de Drentse BENE-League verzocht uit te wijken. Ook dit Europese seizoen krijgt Hurry-Up hulp van E&O.

Return

Het heenduel tussen Hurry-Up en het Zweedse Alingsas HK, in de derde ronde van de Challenge Cup, wordt zaterdagavond 16 november om 19:00 gespeeld in Emmen. Aansluitend spelen de vrouwen van E&O, uitkomend in de eerste divisie, in eigen huis tegen BFC.
De return is een week later in Zweden. Het is voor het eerst in de clubhistorie dat Hurry-Up een Scandinavische tegenstander in Europa treft. Alingsas HK is de huidige koploper van de Zweedse eredivisie.

Derde ronde

Ook vorig seizoen speelde Hurry-Up duels in Europa in Emmen. De oranjehemden werden in de derde ronde van de Challenge Cup uitgeschakeld door het Portugese AM Madeira Andebol SAD.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.