MSC en Borger klaar voor kraker in 5e klasse

Borger en MSC staan volgende week tegenover elkaar in de topper van de 5e klasse F
VOETBAL - Met een ruime zege, waarmee de twee Drentse ploegen ongeslagen blijven, lijken MSC en Borger klaar voor hun onderlinge ontmoeting van volgende week. Beide ploegen staan na vier duels op 12 punten en dus bovenaan in de 5e klasse F.
Borger won op bezoek bij het, tot vandaag ook nog ongeslagen, SETA met 4-0 terwijl MSC gehakt maakte van NWVV. In Nieuw Weerdinge werd het 1-7.

NWVV - MSC 1-7

Bjorn Lefferts was de grote man aan de kant van de Meppelers. De spits van MSC maakte vier van de zeven treffers. De overige treffers werden gemaakt door Max van Dijk, Maarten Rietman en Juri van Pul. Voor NWVV zorgde Roy Supèr, vlak voor rust, voor de eretreffer (de 1-3).

Seta - Borger 0-4

Het duel in Stadskanaal was eigenlijk al binnen tien minuten gespeeld. Bonne Timmer (na vier minuten) Gijs Roda (in de tiende minuut) hadden toen al gescoord. Diezelfde twee zorgden ook voor de 0-3 en 0-4. Na een half uur scoorde Timmer zijn tweede van de middag en elf minuten voor tijd zorgde Roda voor de 0-4 eindstand.
Overigens staat Roda inmiddels op acht goals dit seizoen en MSC-aanvaller Bjorn Lefferts heeft er al negen gemaakt. Met die aantallen staan ze op positie nummers 1 en 2 in de topscorerslijst van de 5e klasse F.