FC Emmen Podcast #12: Laursen op links, Slagveer op rechts

In de FC Emmen Podcast wordt natuurlijk stil gestaan bij de belangrijke overwinning tegen Fortuna Sittard. Goed was het niet, maar dat maakte de overwinning niet minder belangrijk. Antoine van der Linden schuift deze maandag weer aan en vindt dat Jafar Arias tegen Fortuna het verschil maakte. Het panel vond de flanken niet uit de verf komen, maar heeft wel een oplossing. Laursen en Slagveer moeten van positie wisselen. Slagveer komt op rechts beter uit de verf en Laursen speelt te voorspelbaar. "Op de linkerkant kan hij ook een keer de achterlijn halen en een voorzet geven."
In de FC Emmen Podcast kijkt het panel wekelijks terug op de wedstrijd, bespreekt de beste man aan de kant van de Drentse club en blikt natuurlijk ook vooruit op wat komen gaat. Komen er dan geen andere sporten of sporters aan bod? Jawel, dat gebeurt in de vrije ronde. 

Gasten
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 
Antoine van der Linden (oud speler van o.a. FC Emmen)

Presentatie
René Posthuma

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps..

RTV Drenthe podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen sportweekend door met speciale aandacht voor FC Emmen.

Binnen de Muren: Hoe is het leven in de gevangenis? Marjolein Knol dook gevangenis Esserheem in en sprak gedetineerden en bewaarders.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele discussies in de provincie.

Drenthe Doc: In Drenthe Doc geven de mooiste documentaires en hoorspelen van Radio Drenthe opnieuw een podium.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Oerend HarTT: In deze serie worden sterke verhalen over de TT in Assen verteld. De verhalen komen van de baan, maar ook van de campings en uit de stad.