Automobilist achtervolgd en zwaar mishandeld bij Veenoord

Polite
De politie is nog op zoek naar de dader © RTV Drenthe / Kim Stellingwerf
Een automobilist is vanochtend achtervolgd en vervolgens zwaar mishandeld op een parkeerplaats aan de Boerdijk in Veenoord, dat meldt politie Zuidoost-Drenthe op sociale media.
Het slachtoffer zegt dat hij op de A37 tussen Knooppunt Holsloot en de afslag Veenoord rechts werd ingehaald door twee auto's. Nadat hij met zijn lichten seinde, minderde een van de auto's vaart die hem vervolgens achtervolgde.

Naar het ziekenhuis

Op de parkeerplaats van het werk van de man in Veenoord stappen het slachtoffer en twee inzittenden van de achtervolgende auto uit, waarna de man ter plekke door het tweetal wordt mishandeld. De daders gaan er daarna vandoor. De mishandelde man is op de parkeerplaats onderzocht door ambulancepersoneel. Volgens de politie was hij dusdanig gewond dat hij met de ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.

Daders nog niet gepakt

De politie is nog op zoek naar de daders en vraagt getuigen of mensen met meer informatie om zich te melden. De achtervolging en mishandeling gebeurden tussen 07.30 en 08.00 uur.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.