1F: Roden gaat hard onderuit, VKW gelijk tegen Stadspark

Roden verliest met 7-1 van Sneek Wit Zwart, VKW gelijk
VOETBAL - Naast SVBO en GOMOS kwamen in de eerste klasse F ook Roden en VKW in actie. Roden verloor uit tegen Sneek Wit Zwart met maar liefst 7-1, terwijl de ploeg uit Westerbork niet verder kwam dan 0-0 tegen Stadspark.
Sneek Wit Zwart - Roden 7-1

Op het Sportpark aan de Molenkrite kwam Roden nog wel op voorsprong via Robin van der Tuin, die binnen tien minuten de score opende. Boersma maakte vervolgens de 1-1, en dat was tevens de ruststand. Daarna kwam de doelpuntenregen van de Friezen op gang. Bruining scoorde binnen drie minuten twee keer. Daarna waren ook respectievelijk Ruben Ybema, Gerben Visser, Leon de Vries en Alwin Velds trefzeker.

VKW - Stadspark 0-0

Na de 2-3 overwinning van vorige week op Roden kwam de ploeg van trainer Karlo Meppelink niet verder dan een bloedeloze 0-0 tegen Stadspark. Daardoor zakt de formatie uit Westerbork naar de vierde plek in de eerste klasse F. Koploper is en blijft Sneek Wit Zwart.
Bekijk nu online: Aflevering 8 van Onze Club