FC Emmen Podcast #13: Araujo wordt met de week belangrijker

Een nieuwe gast in de FC Emmen Podcast. Deze week schuift Ernst Söllner, oud speler van FC Emmen en huidig voorzitter van E en O aan. Natuurlijk gaat het over de nederlaag van FC Emmen tegen FC Twente, maar ook over stickergate van Miguel Araujo. De beoogde centrale verdediger van Emmen ging voor een sticker in zijn paspoort naar Peru, maar daar bleek geen stickerapparaat te staan. En dus moet FC Emmen nog langer wachten op een werkvergunning en wordt, door het defensieve geklungel, de afwezigheid met de week groter en de druk op Araujo ook. Voorzitter Ronald Lubbers geeft in de podcast nog een reactie op de zaak.
In de FC Emmen Podcast kijkt het panel wekelijks terug op de wedstrijd, bespreekt de beste man aan de kant van de Drentse club en blikt natuurlijk ook vooruit op wat komen gaat. Komen er dan geen andere sporten of sporters aan bod? Jawel, dat gebeurt in de vrije ronde. 

Gasten
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Ernst Söllner (oud speler van o.a. FC Emmen)

Presentatie
René Posthuma

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps..

RTV Drenthe podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen sportweekend door met speciale aandacht voor FC Emmen.

Binnen de Muren: Hoe is het leven in de gevangenis? Marjolein Knol dook gevangenis Esserheem in en sprak gedetineerden en bewaarders.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele discussies in de provincie.

Drenthe Doc: In Drenthe Doc geven de mooiste documentaires en hoorspelen van Radio Drenthe opnieuw een podium.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Oerend HarTT: In deze serie worden sterke verhalen over de TT in Assen verteld. De verhalen komen van de baan, maar ook van de campings en uit de stad.

Deel dit artikel: