Vierde verdachte (23) aangehouden voor dood Emmenaar in wooncomplex

Hunenbaan Emmen politie
Zaterdagochtend werd het lichaam van de man gevonden © Persbureau Meter
De politie heeft een vierde verdachte aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de dood van de 35-jarige Jordy uit Emmen. Het gaat om een 23-jarige man uit gemeente Midden-Drenthe. Eerder werden al drie verdachten van 23, 22 en 20 jaar uit Emmen opgepakt.
Het lichaam van de man werd zaterdagochtend 'onder verdachte omstandigheden' gevonden op de gang van een appartementencomplex aan de Hunenbaan in Emmen. Op diezelfde ochtend werden de drie verdachten uit Emmen aangehouden. Hun voorlopig hechtenis is vandaag met drie dagen verlengd. "Daarvoor is gekozen omdat er meer onderzoek nodig is naar het overlijden van het slachtoffer", meldt het Openbaar Ministerie (OM) in een verklaring. Of er sprake is van een misdrijf, kon het OM nog niet zeggen.
Buren van de overleden Jordy hebben sinds gisteravond een gedenkhoekje ingericht in het appartementencomplex in Emmermeer waar hij woonde. Het gebaar is bedoeld als een eerbetoon.
Overleden man Hunenbaan Emmen
In het complex waar Jody woonde wordt hij herdacht door buren © RTV Drenthe / Rien Kort

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.