Jarige Roelf krijgt kerstboom van 500 bierkratten

Een onvergetelijke verjaardag voor Roelf Kunst uit Gieten. Ter gelegenheid van zijn vijftigste verjaardag heeft zijn vriendengroep een enorme kerstboom gebouwd van bierkratten.
Donderdagavond werd Roelf naar zijn zusje gelokt, zij is kapster. Na het knippen moest hij nog maar even een kopje koffie drinken want hij mocht nog niet naar huis. "Toen voelde ik al nattigheid. We zijn wel aardig creatief binnen de vriendengroep dus ik had al een vermoeden dat ze gekkigheid zouden uithalen", vertelt Roelf die de actie hartelijk kan waarderen.

'Zelfs lampjes'

Toen het kapsel van Roelf onder handen werd genomen had een groep van 25 vrienden en vriendinnen de kerstboom opgestapeld. "Ik verkoop planten en in december ook kerstbomen. Vandaar die enorme boom van 500 kratjes, ze hebben zelfs lampjes", glundert de Abraham.

Zelf opgedronken?

Of zijn vrienden alle 12.000 flesjes ook hebben leeggedronken is niet bekend. "Ze lusten wel graag een borrel, maar dit zijn er wel heel veel", sluit de jarige bewoner van de Gasselterweg af.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.