Broer vermiste vrouw uit Erica maakt zich grote zorgen

De sinds woensdag vermiste vrouw (55) van Erica is nog steeds niet terecht. Haar broer, Hendrik, maakt zich grote zorgen. "Ik heb op de gekste plaatsen op Erica gezocht".
Emmenaar Hendrik vertelt dat zijn zus in maart al eens twee weken opgenomen is geweest bij de GGZ. "De partner van mijn zus belde de GGZ op het moment dat zij het huis wilde verlaten. Tevergeefs heeft hij geprobeerd het portier van haar auto los te trekken", zegt Hendrik.

'Bank geeft gegevens niet'
Inmiddels is Hendrik de wanhoop nabij, al heeft hij er wel vertrouwen in dat de politie goed haar werk doet. Hendrik en de partner van de vrouw probeerden er via de bank achter te komen of ze een extra rekening had geopend, waar ze eventueel geld van zou kunnen opnemen. Vanwege de privacy geeft de bank die informatie echter niet aan hen vrij. "Maar het gaat wel om een mensenleven", aldus de ongeruste broer. 

Hendrik vermoedt dat opgekropte stress op het werk er bij de vrouw voor heeft gezorgd dat de bom is gebarsten. Ze is namelijk niet eerder vermist geweest. 

Signalement
De 55-jarige vrouw is volgens de politie in de war, heeft diabetes, gebruikt medicatie en draagt normaal gesproken een bril, maar deze heeft zij thuis laten liggen. De 55-jarige vrouw is in onbekende richting van Erica vertrokken in een grijze Peugeot.

Nevels droeg een paarse pyjamabroek met een paars-rood-zwart gestreept shirt. Ze heeft kastanjerood haar tot op de schouders.  

Mensen die haar hebben gezien worden verzocht om contact op te nemen met de politie. "We maken ons ernstige zorgen gezien haar situatie", aldus een politiewoordvoerder.
Meer over dit onderwerp:
Emmen gemeente Emmen vermissing 112 politie Erica
Deel dit artikel: