Hurry-Up op valreep naast Belgen

HANDBAL - Na drie nederlagen op rij heeft Hurry-Up weer een punt gepakt in de BENE-League. Op de valreep werkten de Zwartemeerders zich naast Initia Hasselt uit België: 27-27.
Na 13-15 bij rust vertikte Hurry-Up het op gelijke hoogte te komen met de voormalige club van hoofdcoach Joop Fiege. Na 17-18 liep Initia Hasselt uit naar 17-23.

In de slotfase gaf doelman Sven Hemmes met drie reddingen op rij het startschot van een miraculeuze inhaalrace. Tim Remer en Ronald Suelmann brachten het verschil terug naar twee goals (23-25).

25-26
Na een gemiste strafworp werkte Suelmann negentig seconden voor tijd de 25-26 binnen. Het antwoord van Initia Hasselt, via Belgisch international Jeroen de Beule, volgde snel. In de slotminuut tekende Jakub Kastner voor de gelukkige 27-27. Met nog vier seconden op de klok hield Hurry-Up het doel schoon.“Vooraf hoop je op twee punten, maar aan het eind ben je blij dat er eentje overblijft. We hebben deze gestolen”, was de lezing van Fiege na de remise. “Als je vijftien goede kansen niet weet te benutten maak je het jezelf heel moeilijk.”

Kampioenspoule
Door de puntendeling komt Hurry-Up op elf punten uit negen duels. Daarmee houden de oranjehemden Nederlandse ploegen Volendam, Aalsmeer en Houten onder zich. Zo blijft de kampioenspoule in zicht.
Meer over dit onderwerp:
Hurry-Up Zwartemeer BENE-League Handbal
Deel dit artikel: