Nog geen spoor van vermiste vrouw (55) uit Erica

De politie heeft geen idee waar de vrouw is (Rechten: RTV Drenthe)
De politie heeft geen idee waar de vrouw is (Rechten: RTV Drenthe)
De politie heeft nog geen spoor van de vermiste 55-jarige vrouw uit Erica.
De 55-jarige vrouw is sinds woensdag vermist. De politie weet niet waar ze moet zoeken, omdat ze geen idee heeft waar de vrouw zou kunnen zijn.
"Het zou al heel erg helpen, als mensen haar auto hebben gezien", zegt een woordvoerder. Maar bruikbare tips blijven vooralsnog uit. "We zijn camerabeelden uit de omgeving aan het bekijken, maar dat heeft ook nog tot niets geleid."

Zorgen

De familie van de vrouw maakt zich grote zorgen. Afgelopen vrijdag vertelde broer Hendrik dat hij 'op de gekste plekken' in Erica heeft gezocht. Maar ook dat leverde niets op. Hij denkt dat opgekropte stress op het werk zijn zus te veel is geworden. Eerder dit jaar is ze nog opgenomen geweest bij de GGZ.
De 55-jarige vrouw vertrok woensdag met haar auto, een grijze Peugeot. Ze was toen gekleed in een paarse pyjamabroek en een paars-rood-zwart gestreept shirt. Normaal draagt ze een bril, maar die heeft ze thuis achtergelaten.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.