Ronald Lubbers schiet vol bij rentree Anco Jansen

VOETBAL - FC Emmen-voorzitter en directeur ad interim Ronald Lubbers had niet alleen genoten van de 2-1 overwinning van FC Emmen op Vitesse, maar werd zelfs emotioneel toen Anco Jansen aan zijn warming-up begon.
"Ik had nooit gedacht dat ik twee keer tijdens een wedstrijd volschiet", laat Lubbers na afloop weten. "Op het moment dat Anco gaat warmlopen, schiet ik voor de eerste keer vol, de tweede keer toen hij het veld in kwam."

Geniet nog één keer: FC Emmen - Vitesse met radiocommentaar en de mooiste foto's

Messi van de Meerdijk
De Oude Meerdijk was blij toen Jansen de dug-out uitkwam en scandeerde zijn naam. De Messi van de Meerdijk kreeg een ovationeel applaus toen hij het veld betrad.  

"Je weet zelf dat Anco sinds april niet gespeeld heeft en dat hij hard heeft gewerkt om terug te komen. Verder heb ik ook de nodige kritiek gehad over het verlengen van zijn contract. Ik heb steeds vol vertrouwen in hem gehouden", aldus Lubbers. 

Vingers aflikken
Verder had Lubbers ook genoten van de wedstrijd. "De eerste helft was zo goed. De aanvallen in de eerste helft daar lik je je vingers bij af, met een geweldige Peña." 

Volgende week is Araujo ook van de partij. "Tegen AZ is hij er eindelijk ook bij. Heerlijk", aldus een opgetogen voorzitter van FC Emmen. 

Lees ook: FC Emmen wervelend langs Vitesse: 2-1

Meer over FC Emmen - Vitesse:
Dick Lukkien: Na dinsdag verdient deze prestatie echt een groot compliment
Anco Jansen: Blij dat ik terug ben, maar het gaat om de punten
- Michael de Leeuw: Anco is en blijft eerste aanvoerder
Wie was de 'man of the match' tegen Vitesse?
Deel dit artikel: