Hendrik Oosting stopt na seizoen als trainer vv Emmen

VOETBAL - Hendrik Oosting stopt aan het einde van dit seizoen als hoofdtrainer van vv Emmen. De 45-jarige oefenmeester is dan drie seizoenen actief geweest bij de club uit zijn geboorteplaats.
Oosting, oud-speler van FC Emmen, Veendam en WKE, was voordat hij aan de slag ging bij vv Emmen hoofdtrainer bij ACV, Achilles 1894 en 'zijn' WKE. 

"Ik heb het prima naar mijn zin hoor, maar na drie seizoenen ben ik toe aan iets anders. Dat heb ik inderdaad vorige week aangegeven. Vroeg? Misschien. Maar ik vind dat de club de tijd moet krijgen om een nieuwe trainer te vinden", aldus Oosting. 

Wat hij zelf gaat doen na dit seizoen is nog niet duidelijk. "Dat kan van alles zijn. Wellicht een nieuwe club, maar het zou ook een andere functie bij deze club kunnen zijn. Ik heb nu voldoende tijd om daarover na te denken." 

Op dit moment staat vv Emmen 14e in de zondaghoofdklasse A, met 8 punten uit 9 duels. "De 12e plaats is en blijft dit seizoen de doelstelling, want dan speelt Emmen ook volgend seizoen op dit niveau", laat Oosting weten. 

Komend weekend speelt vv Emmen tegen directe concurrent Alcides. Dat duel is zondagavond te zien in Onze Club op TV Drenthe. 

Bekijk nu online: De negende aflevering van Onze Club
Deel dit artikel: