Succestrainer Benjamins vertrekt bij Elim

VOETBAL - De wegen van Jan-Otto Benjamins en SC Elim, het Onze Club Sterrenteam, scheiden aan het eind van het seizoen. De succestrainer is bezig aan zijn elfde jaar bij de rood-witten.
Toen Benjamins hoofdtrainer van Elim werd, was de dorpsclub nog actief in de vijfde klasse. In elf jaar tijd heeft SC Elim zich opgewerkt tot de tweede klasse.

Lijfsbehoud
Zowel trainer als club vinden het tijd voor een nieuwe uitdaging. Onder Benjamins, wiens zoon Youri Benjamins in de hoofdmacht speelt, werd Elim de afgelopen twee seizoenen kampioen. Ook won de formatie uit Elim in 2018 het prestigieuze Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. 

Op dit moment staat Elim op een teleurstellende dertiende plaats in de tweede klasse J. Benjamins speelt met de promovendus voor lijfsbehoud. Het bestuur van Elim hoopt op korte termijn met geschikte kandidaten voor opvolging te spreken.

Camera
Benjamins en Elim worden een seizoen lang gevolgd door de cameraploeg van het tv-programma Onze Club. Iedere zondagavond sluit de uitzending af met de rubriek over het Onze Club Sterrenteam.
Deel dit artikel: