HZVV boekt 'dikverdiende overwinning' op DETO

VOETBAL - HZVV heeft de aansluiting gevonden met de middenmoot in de hoofdklasse B. De ploeg uit Hoogeveen won in Vriezenveen van DETO. De uitwedstrijd eindigde in 0-2.
Met de zege herstelde HZVV zich van de nederlaag van vorige week tegen directe concurrent Purmersteijn. De Drentse club staat nu tiende, met dertien punten uit tien wedstrijden.

Bekijk nu: De tiende aflevering van Onze Club 

HZVV dankte de overwinning op DETO aan goals van Lorenzo Valente en Yoran Popovic. Beide spelers waren in de tweede helft trefzeker. "Een verdiende uitslag", stelt trainer Gert van Duinen vast. "We hebben wel eens een overwinning gestolen of geluk gehad, maar dit was een dikverdiende overwinning. Het duurde alleen even voordat de doelpunten vielen."

Wisselvallig
Van Duinen erkent dat zijn elftal dit seizoen wisselvallig voor de dag komt. "We wisselen heel goede wedstrijden af met heel matige. Maar we blijven wel altijd in de wedstrijd. Het verschil is bijna nooit meer dan één doelpunt", aldus de trainer. "Als je het niveau van vandaag en vorige week vergelijkt, is het verschil wel onverklaarbaar. We kunnen nog niet heel stabiel een bepaald niveau halen." 

Lees ook: 
Hattrick-Hero Hardijk schiet ACV naar zege op De Dijk
Hoogeveen blijft in spoor van Achilles 1894
Noordscheschut pas laat langs d'Olde Veste'54 
De Weide uiterst effectief tegen FC Meppel: 5-1
- LTC, Achilles 1894 en Vitesse'63 pakken periodetitel

Bekijk hier: Alle uitslagen in het zaterdagvoetbal
Deel dit artikel: