Vrouwen Sudosa-Desto onderuit tegen VoCASA

(Rechten: Archief RTV Drenthe/Stijn Steenhuis)
(Rechten: Archief RTV Drenthe/Stijn Steenhuis)
VOLLEYBAL - De vrouwen van Sudosa-Desto hebben in de Topdivisie verloren met 0-3 van VoCASA. De eerste twee sets gingen gelijk op (24-26 en 23-25), maar in de laatste set was VoCASA oppermachtig en won het met 9-25.
Hiermee zakt Sudosa-Desto naar de negende plek met 9 punten uit 7 wedstrijden. Volgende week spelen de vrouwen tegen SV Dynamo Apeldoorn dat met 3 punten minder op de tiende plek staat.

Heren Sudosa-Desto wint ruim van EVV

Het gaat goed met de heren van Sudosa-Desto. Na vier overwinningen op rij werd hier vandaag een vijfde aan toegevoegd. Overtuigend werd ook EVV Bultman-Hartholt aan de kant geschoven met 4-0. Alle sets werden met 25-21 gewonnen. Door deze overwinning is het team uit Assen al vijf wedstrijden op rij ongeslagen.
Sudosa-Desto staat op dit moment bovenaan in de Eerste divisie met een punt voorsprong op Prima Donna Kaas Huizen. Zij speelden echter wel een wedstrijd minder. Volgende week gaan de mannen uit Assen op bezoek bij VC Sneek.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.