Bizar moment bij wedstrijd Dost: speler vloert coach Freiburg

VOETBAL - Bas Dost heeft met zijn club Eintracht Frankfurt met 1-0 verloren van SC Freiburg. De ploeg van de oud-Emmenspeler eindigde de wedstrijd met negen man, onder meer door een bizar moment in de blessuretijd.
Dost en zijn teamgenoten speelden al sinds de rust met tien spelers, nadat Gelson Fernandes na zijn tweede gele kaart het veld moest ruimen. In de 77e minuut profiteerde Freiburg van de man-meer-situatie door via Nils Petersen op voorsprong te komen. 

Vlam in de pan
Het meest opmerkelijke moment van de wedstrijd vond plaats in blessuretijd. Trainer Christian Streich provoceerde Eintracht-aanvoerder David Abraham, die in volle vaart de coach van zijn tegenstander ondersteboven beukte. Het betekende een directe rode kaart voor de Argentijn.

De gehele bank van Freiburg stormde na de aanval op hun coach op Abraham af. Na het opstootje kreeg ook Freiburg-speler Vicenzo Grifo een rode kaart. 

Rode kaart voor ploeggenoot Dost na tackelen coach Freiburg


Negende in Bundesliga
Door de nederlaag springt Bayer Leverkusen, waar Assenaar Daley Sinkgraven speelt, over Frankfurt heen op de ranglijst. Het team van Dost staat nu negende in de Bundesliga.

Tegenstander Freiburg staat vierde, maar heeft evenveel punten als de nummer twee RB Leipzig en nummer drie Bayern München
Deel dit artikel: