LTC kansloos onderuit in beker tegen SC Genemuiden

LTC ligt uit de beker (Rechten: archief RTV Drenthe)
LTC ligt uit de beker (Rechten: archief RTV Drenthe)
VOETBAL - Voor de koploper in de zaterdag 2e klasse J, LTC, is het districtsbekertoernooi ten einde. In de eerste knockoutronde vond de club uit Assen haar Waterloo in en tegen Genemuiden. De zaterdaghoofdklasser won met 4-0.
De goals werden keurig over beide helften verdeeld. Kay Velda en een van richting veranderd schot van Nouredinne Boutzamar betekenden de vroege 1-0 en 2-0. LTC gaf zich echter niet gewonnen en kreeg vooral in het laatste kwartier kansen op de aansluitingstreffer, maar inzetten van Richard Mulder en Jesse Boertien leverden geen goal op.
In de tweede helft waren er nagenoeg geen kansen meer. LTC kon niet meer en Genemuiden speelde ook niet al te best. Toch scoorde de thuisclub, de nummer 5 uit de hoofdklasse B, nog twee keer. Job van Dalfsen en oud Alcides-speler Jermain Baicadila (voorheen Wobbes) zorgden in het laatste kwartier nog voor de 3-0 en 4-0.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.