Dames Sudosa-Desto weten opnieuw niet te winnen

VOLLEYBAL - Op bezoek bij SV Dynamo Apeldoorn zijn de dames van Sudosa-Desto met 3-0 onderuit gegaan. Dit betekende het vierde verlies op rij voor de volleybalsters in de topdivisie. Sudosa-Desto zakt hierdoor naar een tiende positie met negen punten uit acht wedstrijden.
Het verschil was niet groot in Apeldoorn. De eerste twee sets gingen verloren met 25-22. Volgens Sudosa-Desto trainer Mark Afman liet zijn ploeg het vooral aan het eind van de eerste twee sets afweten: “We waren telkens dichtbij. In de eerste twee sets ging het tot aan de twintig punten gelijk op maar daarboven lieten wij het liggen.”

Discutabel moment
De laatste set liep zelfs uit tot 30-28. Deze set werd beslist door een discutabel moment: “In de laatste set stonden we eerst achter en kwamen we juist terug. Ik dacht dat wij deze set zouden pakken maar bij het laatste punt werd de bal duidelijk uit geslagen door Dynamo Apeldoorn. De lijnrechter gaf dit ook aan, maar de scheids besloot anders. Erg jammer. Het wordt tijd dat wij onszelf gaan belonen. Dit moet over twee week dan maar gebeuren tegen Sliedrecht.” Aldus trainer Mark Afman.

Over twee week neemt Sudosa-Desto het dus op tegen Sliedrecht Sport dat momenteel zevende staat met 10 punten uit 8 wedstrijden.
Meer over dit onderwerp:
volleybal sudosa-desto topdivisie assen
Deel dit artikel: