Roden pakt zege in hervat duel bij FVC

VOETBAL - Eind september leek Roden tegen FVC uit Leeuwarden op weg naar de eerste zege in de 1e klasse F. Bij een 2-1 tussenstand werd de wedstrijd echter gestaakt door een blessure van de scheidsrechter. Vandaag werd de tweede helft alsnog gespeeld en trok Roden in 1-3 aan het langste eind.
Het is de tweede seizoenszege voor ploeg van trainer Harry Zwiers. Hierdoor klimt roden naar de twaalfde plaats in de stand, ten koste van FVC. 

Bekijk nu online: De uitzending van Onze Club met 26 doelpunten

Voordat de wedstrijd van 29 september gestaakt werd hadden Robin van der Tuin en Enrico Wardenier roden al op voorsprong gezet. FVC moest eveneens met 10 man beginnen, aangezien de ploeg destijds een rode kaart tegen kreeg.

Van der Tuin
In de tweede helft van vandaag was Van der Tuin opnieuw belangrijk met een treffer. Hij scoorde het enige doelpunt van de middag en bepaalde de eindstand op 1-3. 

Roden staat na vandaag twaalfde in de stand van de 1e klasse F met 7 punten uit 8 wedstrijden. De ploeg van Zwiers staat gelijk met Stadspark, maar die ploeg heeft een beter doelsaldo. Volgende week komt WVV, de nummer 5, op bezoek in Roden.
Meer over dit onderwerp:
Voetbal Onze Club 1e klasse F Roden Harry Zwiers
Deel dit artikel: