Eerste nederlaag voor handballers E&O

Freek Gielen kon zijn ploeg zondagmiddag niet naar de overwinning coachen (Rechten: Archief RTV Drenthe)
HANDBAL - De handballers van E&O zijn zondagmiddag hard onderuit gegaan bij de nummer 5 in de Eredivisie, Aalsmeer 2. De trotse koploper uit Emmen verloor met 34-23. Het is de eerste nederlaag van het seizoen voor de ploeg van Freek Gielen.
In de openingskwartier had E&O de overhand en pakte de ploeg een kleine voorsprong van twee treffers. richting de rust kantelde de wedstrijd en nam thuisploeg Aalsmeer het heft in handen. Bij het rustsignaal stond E&O met 16-13 achter.
In de tweede helft kon de ploeg uit Emmen het tij niet keren en liep het juist meer averij op. Het verschil liep al snel uit tot 10 punten in het voordeel van Aalsmeer. E&O kwam deze achterstand niet meer te boven en verloor uiteindelijk met 34-23.
In de stand blijft E&O nog altijd bovenaan staan. De Emmenaren hebben 18 punten uit 11 wedstrijden. Het gat met Quintus is geslonken naar slechts één punt. Hellas volgt op de derde plaats met twee punten achterstand.