Raptim simpel naar eerste periodetitel

VOETBAL - Raptim sleepte vanmiddag op eigen veld de eerste periodetitel binnen in de 3e klasse C. De formatie uit Coevorden had geen enkele moeite met middenmoter Westerwolde, die voor het eerst sinds 1991 weer uitkomt in de 3e klasse: 3-0.
Met 17 punten uit 8 duels neemt Raptim logischerwijs ook de koppositie in handen in deze 3e klasse C. Het verschil met Protos is 1 punt en daarachter volgen drie clubs op twee punten, namelijk FC Ter Apel'96, Musselkanaal en CEC. 

Bekijk nu online: De uitzending van Onze Club met 26 doelpunten

Raptim kwam na een vijftal grote kansen na iets meer dan een half uur op 1-0. Stan Meppelink schoot raak met zijn fameuze linkervoet. Westerwolde-doelman Henk Hebers zag er bij die goal niet heel goed uit. Vlak voor rust mocht Meppelink aanleggen vanaf elf meter na hands op de doellijn van Elroy van der West. Van der West kreeg bovendien rood van scheidsrechter Louwes. Een veel te zware straf. 

Met elf tegen tien verwachtte iedereen een monsterscore van Raptim, maar die bleef uit ondanks legio kansen. Probleem van de thuisclub was echter dat topschutter Laurens Meppelink zijn vizier niet op scherp had en dat Hebers, behoudens zijn optreden bij de eerste goal, een wereldpot keepte. Slechts eentje prikte Raptim er na rust nog bij. In drie instanties wist de thuisclub Hebers te passeren, waarbij Marnix Leferink de trekker overhaalde: 3-0.
Deel dit artikel: