FC Emmen Podcast #16: Komst Douglas is vooralsnog een te mooi sprookje

In de zestiende FC Emmen Podcast van het seizoen kijkt het panel vooruit op de wedstrijd van aanstaande zondag tegen RKC Waalwijk. "Een cruciaal duel", aldus Dick Heuvelman, dat Emmen volgens Dink Binnendijk met 1-0 gaat winnen. "Door een goal van Marko Kolar", verwacht de directeur van RTV Drenthe. "Ik vind sowieso dat het tijd is dat hij laat zien waar hij voor gehaald is."
Volgens de twee gasten verdient Emmen na 13 wedstrijden respectievelijk een 6 plus en een 6,5. "Ze hebben nog niet de stap gemaakt naar stabiliteit en vooral in uitduels valt er nog veel winst te boeken."

Ook gaat het panel in op de mogelijke komst van Douglas naar FC Emmen. De oud-speler van FC Twente, die ooit één duel reserve was bij het Nederlands elftal, hoopt zijn carrière in Drenthe nieuw leven in te blazen. Binnendijk en Heuvelman zijn wat huiverig. "Hoezo meldt hij zich in Emmen? Hoe fit is hij? Heeft Emmen niet genoeg spelers (gehad) die nog fit moe(s)ten worden? Natuurlijk zou hij een welkome defensieve versterking zijn als hij redelijk snel op niveau kan komen, maar vooralsnog lijkt het me een te mooi sprookje."

Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe) 
Dick Heuvelman (sportgeweten)

Presentatie
Niels Dijkhuizen

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.

RTV Drenthe podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen sportweekend door met speciale aandacht voor FC Emmen.

Binnen de Muren: Hoe is het leven in de gevangenis? Marjolein Knol dook gevangenis Esserheem in en sprak gedetineerden en bewaarders.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele discussies in de provincie.

Drenthe Doc: In Drenthe Doc geven de mooiste documentaires en hoorspelen van Radio Drenthe opnieuw een podium.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Oerend HarTT: In deze serie worden sterke verhalen over de TT in Assen verteld. De verhalen komen van de baan, maar ook van de campings en uit de stad.

Deel dit artikel: