JC-Electronics verkozen tot beste leerbedrijf van Nederland

Cor Mulder van JC-Electronics neemt de prijs Beste leerbedrijf van Nederland in ontvangst van Jan Versteegh (Rechten: eigen foto)
Cor Mulder van JC-Electronics neemt de prijs Beste leerbedrijf van Nederland in ontvangst van Jan Versteegh (Rechten: eigen foto)
JC-Electronics uit Leek, net over de provinciegrens, is tijdens de Dag van het mbo verkozen tot het beste leerbedrijf van Nederland 2019. JC-Electronics reviseert defecte elektronica voor bedrijven en levert hier service.
Volgens minister Ingrid van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, die bij de uitreiking aanwezig was, is er gekozen voor JC-Electronics vanwege de samenwerking dat het bedrijf heeft met Friese Poort. Leerlingen krijgen bij het bedrijf een in-huis mbo-scholing in samenwerking met de mbo-instelling.
Algemeen directeur Jannes Cruiming is trots op het werk van zijn medewerkers en docenten die het opleidingstraject verrichten. "Deze onderscheiding is het resultaat van onze voortreffelijke samenwerking met Friese Poort."
JC-Electronics vertegenwoordigt als Beste Leerbedrijf van Nederland een jaar lang alle leerbedrijven van Nederland. In september won JC-Electronics al dezelfde titel in de categorie Techniek en Gebouwde Omgeving en in juli de provinciale titel.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.