MSC met hakken over de sloot langs Nieuw Buinen in beker

MSC plaatste zich als 18e en laatste Drentse club voor de tweede knockoutronde van de noordelijke districtsbeker (Rechten: MSC)
VOETBAL - Het lot van zondaghoofdklasser MSC hing aan een zijden draadje in het bekerduel tegen Nieuw Buinen. In het bekerduel tegen de tweedeklasser stond het 1-1 na negentig minuten en dus moesten er penalties aan te pas komen. Die strafschoppen nam MSC beter (3-2).
Daardoor is MSC de 18e en laatste Drentse club die zich plaatst voor de tweede knockoutronde van de noordelijke districtsbeker.
Vlak voor rust kwamen de Meppelers op 1-0 door een goal van Ronan Zwaagstra, maar in de tweede helft zorgde Nieuw Buinen-topschutter Eddie Schoenmaker voor de gelijkmaker.