Vijf tips over gewapende overval op bakkersfamilie Witteveen

Rianne Schepers werd overvallen toen ze achter de computer zat (Rechten: archief RTV Drenthe)
Rianne Schepers werd overvallen toen ze achter de computer zat (Rechten: archief RTV Drenthe)
De politie heeft in totaal vijf tips gekregen over de gewapende overval op de familie Schepers in Witteveen. Gisteren besteedde het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan de overval. Na de uitzending kwamen er twee tips binnen, daar zijn nu dus drie bijgekomen.
Afgelopen februari drong een man het huis van de bakkersfamilie in Witteveen binnen. Rianne Schepers was toen alleen thuis. De overvaller dreigde met een wapen. "Het geweer voelde koud tegen mijn wang", zei daar
over bij RTV Drenthe.
De overvaller ging er met twee geldkistjes vandoor. De buit was toen niet meer dan 50 euro. Enkele weken daarvoor werd de familie ook al overvallen. Toen was de indringer ongewapend en wist hij na een korte worsteling, met onder meer de man van Rianne Schepers, te ontkomen. De politie vermoedt dat het om dezelfde dader gaat.
De verdachte is een blanke man van rond de 40 jaar. Hij zou zo'n 1.80 meter lang zijn en droeg een bril met een opvallend dik, zwart montuur.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.