Uitschakeling Hurry-Up in Europa

René Jaspers maakte in Zweden acht goals voor Hurry-Up (Rechten: RTV Drenthe/Stijn Steenhuis)
René Jaspers maakte in Zweden acht goals voor Hurry-Up (Rechten: RTV Drenthe/Stijn Steenhuis)
HANDBAL - Hurry-Up heeft na het heenduel ook de return in de derde kwalificatieronde van de Europese Challenge Cup met elf doelpunten verschil verloren van Alingsas HK. Het duel in Zweden eindigde in 37-26.
Een week geleden ging Hurry-Up, na 12-12 bij rust, met 21-32 ten onder. Daarmee leek de return in de Challenge Cup een formaliteit. Op vrijdagochtend stapte de formatie van Joop Fiege op de bus naar Zweden.

René Jaspers

In de fraaie thuishal van de koploper van de Zweedse eredivisie klonk bij 17-11 het rustsignaal. Ook in de tweede helft wist Hurry-Up niet dichterbij te komen. Met negen doelpunten kroonde de Fin Benjamin Helander van Alingsas HK zich tot topschutter van het treffen.
Namens Hurry-Up scoorde René Jaspers acht keer. Ronald Suelmann, Petar Puljic en Dragan Vrgoc vonden ieder vier keer het net. Ook jongeling Harm Meijer werkte zich met twee doelpunten op het scoreformulier.

AtomiX

Zo zit het Europese avontuur van Hurry-Up er na twee duels op. De focus kan op de BENE-League. Over zes dagen ontvangen de Zwartemeerders competitiegenoot AtomiX. De Belgen zijn de hekkensluiter in de BENE-League.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.