Ondernemersclubs in Emmen gaan samen verder

Twee ondernemersclubs in Emmen fuseren. Samen hebben ze straks zo'n 400 leden in de industrie en de dienstverlening. De leden hebben inmiddels ingestemd met de fusie.
Het gaat om de vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen (VPB) en de Ondernemerskring Emmen (OKE). Die twee organisaties richten zich voor een deel op dezelfde taken. Bij OKE zijn vooral grotere technische bedrijven aangesloten. Zij houden zich onder andere bezig met het overdragen van kennis op het gebied van techniek in de Techniek Sociëteit. 

De VPB bestaat pas sinds 2003 en richt zich meer op het beheer van bedrijventerreinen, projecten op het gebied van duurzame energie en grensoverschrijdende contacten. Samen denken de twee ondernemersclubs de belangenbehartiging van ondernemers op een betere manier te kunnen doen. Ook richting gemeente en provincie kunnen ze, zo zeggen ze zelf, een steviger blok vormen.

De nieuwe organisatie gaat op 20 februari van start. De bedoeling is om een grote presentatie te houden tijdens een groot ondernemersfeest op 4 maart volgend jaar.
Meer over dit onderwerp:
Economie Emmen VPB ondernemersclub fusie
Deel dit artikel: