FC Emmen Podcast #17: We moeten niet meer praten over het gemis van Anco Jansen

In deze aflevering van de FC Emmen Podcast kijkt het panel natuurlijk terug op het gelijkspel van FC Emmen tegen RKC. In Waalwijk gaf de ploeg van trainer Dick Lukkien de overwinning in de slotseconden uit handen. Hoe kon dit gebeuren, wat ging er mis, waarom zit Araujo op de bank, had er anders gewisseld moeten worden, allemaal vragen die aan de orde komen.
Maar over één ding is het panel het eens. "We moeten niet meer praten over het gemis van Anco Jansen. Hij heeft het hele seizoen bijna niet gespeeld en zat zondag wederom niet bij de selectie. Pas als hij echt terug is, hebben we het weer over hem."

In de FC Emmen Podcast kijkt het panel wekelijks terug op de wedstrijd, bespreekt de beste man aan de kant van de Drentse club en blikt natuurlijk ook vooruit op wat komen gaat. Komen er dan geen andere sporten of sporters aan bod? Jawel, dat gebeurt in de vrije ronde. 

Gasten
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Paul Weerman (oud speler FC Emmen en trainer van Staphorst)

Presentatie
René Posthuma

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps..

RTV Drenthe podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen sportweekend door met speciale aandacht voor FC Emmen.

Binnen de Muren: Hoe is het leven in de gevangenis? Marjolein Knol dook gevangenis Esserheem in en sprak gedetineerden en bewaarders.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele discussies in de provincie.

Drenthe Doc: In Drenthe Doc geven de mooiste documentaires en hoorspelen van Radio Drenthe opnieuw een podium.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Oerend HarTT: In deze serie worden sterke verhalen over de TT in Assen verteld. De verhalen komen van de baan, maar ook van de campings en uit de stad.

Deel dit artikel: