Chef-kok Jeroen Vink maakt gebraden Wagyu bavette in De Keuken van Drenthe

De Keuken van Drenthe staat deze week in het Nationaal Park Dwingelderveld, heerlijk in de natuur. Chef-kok Jeroen Vink van restaurant De Havixhorst kookt voor Inge Reinder. Zij is al jaren vrijwilliger bij natuurmonumenten.
Jeroen maakt voor haar gebraden Wagyu bavette met eekhoorntjesbrood, geroosterde groenten uit het seizoen, Hasselback aardappel en jus met gepofte knoflook.

Download hier het recept (pdf-bestand).

Hieronder laat chef-kok Jeroen Vink zien hoe je het gerecht zelf kunt maken. 



In De Keuken van Drenthe bereiden doorgewinterde chef-koks klassieke streekgerechten uit de provincie. In elke aflevering leggen de koks stap-voor-stap uit hoe de kijker de gerechten zelf kan bereiden. De Keuken van Drenthe is te zien op maandagavond na het regionale nieuws. Presentatie: Diana de Groot.
Meer over dit onderwerp:
De Keuken van Drenthe
Deel dit artikel: