Gelukkig Hurry-Up maakt einde aan slechte reeks

HANDBAL - Hurry-Up weet na twee maanden en zes wedstrijden zonder zege weer wat winnen is. Ronald Suelmann bezorgde de Zwartemeerders tegen hekkensluiter AtomiX de gelukkige overwinning: 24-23.
Met nog 20 seconden op de klok moest Hurry-Up het Belgische doel onder vuur nemen. Aanvoerder Ronald Suelmann nam zijn verantwoordelijkheid en zorgde met zijn zevende voor een geluidsexplosie in Zwartemeer. In de 59 minuten voor de winnende van Suelmann overtuigde Hurry-Up niet tegen de nummer laatst uit de BENE-League. Na 12-13 bij rust stonden de gasten ook bij 19-20 aan de goede kant van de score.

Rolde
Harm Meijer tekende voor de 21-21. De 19-jarige rechterhoekspeler uit Rolde verving de geblesseerde Tsjech Jakub Kastner met verve. Meijer maakte het uur vol en benutte al zijn vijf kansen.

In het slotkwartier van de partij liet Hurry-Up na AtomiX op twee doelpunten te zetten. Sjoerd Boonstra, Dragan Vrgoc en René Jaspers misten oog in oog met doelman van de Belgen. Zo hield AtomiX tot en met de laatste minuut van het BENE-Leagueduel zicht op punten in Zwartemeer. 

Knokken
"Je creëert genoeg kansen, maar maakt ze niet af. Dan blijft het te lang spannend", zei oefenmeester Joop Fiege na de tijd. "Wanneer het niet goed gaat vinden we het als ploeg soms te lastig voor elkaar te knokken", voegde Tim Remer toe aan de woorden van zijn coach. 

Hurry-Up wint voor het eerst sinds 28 september weer een wedstrijd in de BENE-League. De oranjehemden staan zevende en houden Aalsmeer, Volendam en Houten onder zich.
Meer over dit onderwerp:
Hurry-Up Handbal Zwartemeer BENE-League
Deel dit artikel: