vv Emmen simpel langs armetierig MSC

VOETBAL - vv Emmen boekte vanmiddag een terechte en zeer belangrijke zege in de strijd tegen degradatie. In Meppel werd het tegen directe concurrent MSC 3-0 voor de rood-witten.
Alleen in de eerste tien minuten liet MSC zich nog gelden, maar na twee fraaie pogingen van Jordy Veenstra nam Emmen het heft in handen. Toch viel de eerste goal pas na tien minuten in de tweede helft. Roemahlewang was de maker. MSC probeerde daarna wel, maar niets lukte bij het elftal van trainer Berry Zandink. Eigenljik kwam Emmen totaal niet in de problemen. De 0-2, van Sander de Grote (zijn tiende van het seizoen) en de 0-3 van Patrick Eberhard waren eigenlijk alleen maar interessant voor de statistieken.

vv Emmen 13e, MSC naar plek 14 |

Emmen wipt door de zege over MSC heen en staat nu 13e, met 13 punten uit 12 duels. MSC heeft 11 uit 12. Alcides (8 uit 12) en VOC (4 uit 12) staan onder de rechtsreekse degradatie.
Bekijk nu online: Aflevering 15 van Onze Club

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.