Speler slikt tong in: Actief - TLC gestaakt

VOETBAL - De wedstrijd in de 3de klasse B tussen Actief en TLC is vanmiddag vroegtijdig gestaakt nadat Justin Krijthe van de ploeg uit Eelde bij een botsing met een tegenstander hard op zijn rug viel en daarbij zijn tong inslikte.
Het incident gebeurde in de 88ste minuut van de wedstrijd, bij een 2-0 voorsprong voor de thuisploeg. 

Bekijk nu online: Aflevering 15 van Onze Club

"Het was een heel tragisch einde van de wedstrijd", geeft Actief-trainer Peter Slijfer aan. "Justin kwam vervelend op zijn rug terecht en slikte daarbij zijn tong in. Hij snakte naar adem en dat zorgde voor veel emotie bij onze spelers. Veel teamgenoten stapten huilend van het veld."

Slijfers geeft aan dat de ambulancedienst snel ter plaatse was om de speler weer ademruimte te geven. Vervolgens is hij afgevoerd naar het ziekenhuis. "Volgens de laatste berichten heeft hij een hersenschudding en een gebroken kaak aan het voorval over gehouden", geeft de trainer aan. 

In overleg met de bezoekers van TLC werd besloten de laatste twee minuten niet meer te spelen. Of dit in een later stadium nog gaat gebeuren is nog niet bekend. "TLC heeft bij de scheidsrechter aangegeven dat de 2-0 tussenstand mag gelden als eindstand. De scheidsrechter volgt nu het protocol van de KNVB en het is aan hun om te bepalen wat er nu mee gedaan wordt." 

Lees ook: 
- ​Eerste nederlaag vv Peize, Gieten wint weer en Steenbergen on fire voor VAKO
Meer over dit onderwerp:
Voetbal Onze Club Actief Eelde 3e klasse B
Deel dit artikel: