Onze Club 15: Winterbanden kunnen onder kampioenskar Achilles 1894, Pesse weerstaat aanval DIO

VOETBAL - In aflevering 15 van Onze Club lijkt de beslissing in de 3e klasse D van het zaterdagvoetbal al voor de winterstop te vallen. Achilles 1894 rekende zaterdagmiddag af met 'naaste' belager vv Hoogeveen en staat na tien duels al acht punten voor op de nummer 2.
In de zondag 3e klasse D deed Pesse, zonder goed te spelen, toch uitstekende zaken door met 0-0 gelijk te spelen bij nummer 2 DIO Oosterwolde. De kampioen van vorig seizoen in de vierde klasse blijft daardoor koploper in de derde klasse met een voorsprong van vijf punten. 

Noordscheschut, vv Annen en Valthermond 
De camera's van het meest populaire amateurvoetbalprogramma van Nederland volgden ook de verrichtingen van Noordscheschut in de zaterdag 1e klasse E en van twee subtoppers in de zondag 2e klasse L, namelijk Annen en Valthermond. 

Degradatiekraker in Meppel 
In Meppel stonden twee ploegen tegenover elkaar die het lastig hebben dit seizoen in de hoofdklasse A van het zondagvoetbal. MSC, de nummer 13, ontving de nummer 14: vv Emmen. 

De uitzending wordt traditiegetrouw afgesloten met het Onze Club Sterrenteam, SC Elim. De rood-witten hebben het zwaar in de 2e klasse... 

Bekijk nu online: Aflevering 15 van Onze Club