FC Emmen Podcast #18: Araujo is een blijvertje, Kolar moet vooral zichzelf blijven

In de achttiende aflevering van de FC Emmen Podcast van dit seizoen gaat het natuurlijk over het gelijkspel van FC Emmen tegen PSV. Veel aandacht is er voor debutant Miguel Araujo, die een uitstekende wedstrijd speelde en een basisplaats heeft afgedwongen. Maar ook is er vreugde over de treffer van Marko Kolar.
Eindelijk scoorde de spits uit een spelsituatie en geen strafschop. "Araujo was verdedigend ijzersterk en speelde de bal ook naar de goede kleur en Kolar moet vooral zichzelf blijven. Hard blijven werken, dan vallen de treffers vanzelf."

In de FC Emmen Podcast kijkt het panel wekelijks terug op de wedstrijd, bespreekt de beste man aan de kant van de Drentse club en blikt natuurlijk ook vooruit op wat komen gaat. Komen er dan geen andere sporten of sporters aan bod? Jawel, dat gebeurt in de vrije ronde. 

Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe) 
Dick Heuvelman (sportgeweten)
Ernst Söllner (oud speler FC Emmen en voorzitter E&O)

Presentatie
René Posthuma

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps..

RTV Drenthe podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen sportweekend door met speciale aandacht voor FC Emmen.

Binnen de Muren: Hoe is het leven in de gevangenis? Marjolein Knol dook gevangenis Esserheem in en sprak gedetineerden en bewaarders.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele discussies in de provincie.

Drenthe Doc: In Drenthe Doc geven de mooiste documentaires en hoorspelen van Radio Drenthe opnieuw een podium.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Oerend HarTT: In deze serie worden sterke verhalen over de TT in Assen verteld. De verhalen komen van de baan, maar ook van de campings en uit de stad.

Deel dit artikel: