Wilko Niemer blijft bij Alcides

Wilko Niemer blijft bij Alcides (Rechten: RTV Drenthe)
Wilko Niemer blijft bij Alcides
VOETBAL - Hoofdklasser Alcides en trainer Wilko Niemer gaan nog een jaar met elkaar door. Niemer is bezig aan zijn derde jaar bij de Meppeler club.
"De resultaten vallen dit seizoen nog niet mee, maar dat is misschien ook wel inherent aan de weg die de club is ingeslagen qua beleid. De jeugd verdient een kans in het eerste elftal, aangevuld met talenten uit de regio. Alcides houdt vast aan dit beleid en dus ook aan onze trainer. Wilko staat als hoofdverantwoordelijke voor het eerste elftal achter dit beleid", aldus het bestuur van Alcides op de website van de club.
Onder Niemer promoveerde Alcides twee jaar geleden naar de hoofdklasse. Na een zorgeloos eerste jaar staat de Meppeler club op dit moment voorlaatste in de hoofdklasse. De geelhemden moeten alle zeilen bijzetten om degradatie te voorkomen. Het gat naar de veilige 12e plaats is na 12 duels al zes punten.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.