Geen slapeloze nachten voor Bijl na afgekeurde wereldgoal

VOETBAL - Vier dagen na zijn wereldgoal tegen PSV vindt Glenn Bijl nog steeds niet dat hij een overtreding beging op PSV-speler Steven Bergwijn. "Het is heel simpel, sommige scheidsrechters fluiten hier wel voor en sommige niet. Helaas die van zondag wel."

De goal tegen PSV, na iets meer dan een kwartier spelen, was zonder twijfel de mooiste uit zijn loopbaan. "Absoluut. Over een paar jaar laat ik hem aan iedereen zien en zeg ik gewoon dat ie goedgekeurd was. Nee gekheid hoor, maar ik denk wel dat ik het nog eens ga proberen.
Het schot was niet zozeer op intuïtie. "Ik had al eerder gezien dat Unnerstall een beetje voor zijn doel stond en dus probeerde ik het."

Geschorst tegen VVV

Vanwege zijn twee gele kaarten tegen PSV mist hij zaterdag het treffen met VVV in Venlo. "Dat is enorm balen. Misschien had ik die tweede gele kaart kunnen voorkomen, al nam niemand mij het kwalijk op dat moment. Ik ontnam PSV misschien wel een grote kans op de 1-2."

Bekijk nu online: Aflevering 19 van FC Emmen Rood Wit TV

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.