Duidelijke nederlaag Hurry-Up in België

HANDBAL - Hurry-Up heeft in de dertiende speelronde in de BENE-League een nederlaag geleden. Sporting Pelt was in België duidelijk de sterkere partij: 27-19.

Voor rust konden de Zwartemeerders mee tot 7-7. In het vervolg nam Sporting Pelt, ondanks een aantal goede reddingen van Sven Hemmes, afstand.

Na rust (13-8) liep de schade voor Hurry-Up op. Door het resultaat tegen de ploeg van oud-speler van de oranjehemden Tommie Falke blijven de Zwartemeerders in het rechterrijtje van de BENE-League.

Houten

Op zaterdag staat opnieuw een uitduel op het programma voor de formatie van Joop Fiege. In Utrecht wacht Houten. De voorsprong van Hurry-Up op de aanstaande opponent is met nog negen wedstrijden te gaan zeven punten.

Kampioenspoule

Hurry-Up, dat reeds is uitgeschakeld in de Europese Challenge Cup, strijdt voor een plaats in de kampioenspoule. Daarvoor moeten de oranjehemden bij de eerste vier Nederlandse clubs in de grensoverschrijdende topcompetitie eindigen. Op dit moment houden de Zwartemeerders met succes Volendam en Houten onder zich. LIONS, Bevo en Aalsmeer staan boven Hurry-Up.

Meer over dit onderwerp:
Handbal Hurry-Up BENE-League
Deel dit artikel: