LTC is nieuwe koploper in 2e klasse J

LTC neemt door 6-2 zege op Bedum koppositie over van DZOH (Rechten: LTC)
LTC neemt door 6-2 zege op Bedum koppositie over van DZOH
VOETBAL - LTC is na speelronde 11 de nieuwe koploper in de 2e klasse J. De Assenaren wonnen met 2-6 bij Bedum, terwijl DZOH punten verspeelde bij DESZ in Zwartsluis (2-2). Daardoor lost LTC de formatie uit Emmen af.
LTC heeft nu 24 punten en DZOH volgt met 23.
DZOH kwam in Zwartsluis kort na rust op voorsprong via Nils Tuijn, maar via Kisjes en Konterman boog de thuisclub de achterstand volledig om. Tim Aasman zorgde tien minuten voor tijd voor de terechte 2-2.
LTC kende geen enkel probleem met laagvlieger Bedum en met won met 2-7. Grote man aan de kant van de Assenaren was Richard Mulder. Hij scoorde vier keer (waarvan twee uit een strafschop). De overige treffers werden gemaakt door Arjan Akkerman, Stefan Kuntz en Marc Heering.