Jason pimpt Fiat Panda tot mini-vrachtwagen

Jason Reij
Jason met zijn grote trots © RTV Drenthe/Ineke Kemper
Een verschijning is 'ie zeker. Maar dat vindt de 18-jarige Jason Reij helemaal niet erg. Hij mag wel graag een beetje opvallen. Toen hij achttien werd, kocht hij een Fiat Panda en pimpte deze.
"Ik had ook een Golfje ofzo kunnen kopen, maar daar rijdt iedereen in. Ik ben ook wel een beetje anders dus dit past wel bij mij", vertelt Jason trots. Het pimpen van zijn auto is een uit de hand gelopen grap. "Ik begon met lampjes onder de bumper, spatbordjes, daarna kwam er een vrachtwagenstuur in en een versnellingspook die ook in de vrachtwagen zit." Vervolgens zette hij het witte Michelin-poppetje op het dak, een zwaaibalk erbij en bekleedde hij het plafond van zijn auto. Als Jason langsrijdt, valt 'ie niet te missen.
Een dure hobby is het wel, want Reij heeft al een aantal boetes gekregen. "Ja het mag allemaal wel, maar zodra ik de schakelaars omzet en de lampen gaan aan dan mag het niet. Mijn moeder is er niet zo trots op, maar ik heb al een aantal bekeuringen gehad." Erg rouwig is hij daar trouwens niet om. "Ach het is een hobby, en hobby's mogen geld kosten."
Klaar is hij trouwens ook nog niet. De komende tijd wil hij zijn Fiat Panda nog verder pimpen.

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.