Dames Sudosa Desto overtuigend langs Alterno

Een dik verdiende overwinning voor de dames van Sudosa Desto (Rechten: (Rechten: Archief RTV Drenthe))
Een dik verdiende overwinning voor de dames van Sudosa Desto
VOLLEYBAL - De dames van Sudosa Desto hebben vanavond met 3-0 weten wet winnen van Alterno. Waar in de voorgaande wedstrijden de voorsprong nog uit handen werd gegeven, werd de winst vandaag eindelijk weer eens veiliggesteld. Sudosa Desto won de sets met 18-25, 16-25 en 18-25.
Door deze overwinning stijgt de ploeg van trainer Mark Afman naar de negende plek met 12 punten uit 10 wedstrijden en sluit het aan bij de middenmoot in de Topdivisie.

Groot compliment

Afman was zeer te spreken over het spel van zijn team: "Eigenlijk liep alles precies volgens plan. De laatste wedstrijden hebben we 13 sets met slechts 2 of 3 punten verloren. Dit betekent dat je eigenlijk altijd goed meedoet, maar de punten niet pakt. Vandaag hadden we een duidelijk plan opgesteld hoe we deze tegenstander aan zouden pakken. De dames hebben die goed uitgespeeld. We waren er dan ook echt aan toe om deze dik verdiende overwinning naar ons toe te trekken. Een groot compliment aan mijn team!"
Volgende week zaterdag speelt Sudosa Desto tegen IMS/Voltena. Een wedstrijd tegen de nummer drie uit de competitie.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.