Politie keurt selfie agenten bij grillroom Coevorden af

Hier stonden de agenten een selfie te maken (Rechten: Serge Vinkenvleugel / RTV Drenthe)
Hier stonden de agenten een selfie te maken
Twee agenten hebben vanavond in Coevorden selfies gemaakt voor de ingestorte grillroom. "Onacceptabel en niet zoals de politie hoort te handelen. De bewuste collega's zullen hier zeker op worden aangesproken", laat de politie weten op Twitter.
Televisieprogramma Hart van Nederland heeft beelden van het voorval en meldt dat de selfies werden gemaakt terwijl de hulpdiensten nog bezig waren het vijfjarige jongetje onder het puin vandaan te halen.

Kelvin Maynard

Vanmiddag stortte in Coevorden het pand van grillroom Ali Baba in. Het jongetje raakte bekneld onder het puin en kon pas na uren worden bevrijd. Zijn toestand is zorgwekkend. De oorzaak van de explosie is nog onbekend.
Half september doken er foto's op van het reanimeren van de neergeschoten ex-FC Emmen-speler Kelvin Maynard. Die foto's waren gemaakt door brandweerlieden van de regio Amsterdam-Amstelland. Maynard overleefde de beschieting niet. De brandweermensen werden niet ontslagen maar wel volgden er interne disciplinaire maatregelen.

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.