Jongen opzettelijk aangereden op parkeerplaats Klazienaveen

Naar de man die op de groep inreed wordt nog gezocht (Rechten: Wolter Klok / RTV Drenthe)
Naar de man die op de groep inreed wordt nog gezocht
Een auto is gisteren opzettelijk ingereden op een groep jongeren op een parkeerplaats aan de Langestraat in Klazienaveen. Een jongen werd daarbij geraakt en brak zijn enkel.
Volgens de politie liep een groep van vijf jongens rond 14.00 uur 's middags over de parkeerplaats van een van de supermarkten in het dorp. Op dat moment toeterde een donkere stationwagen naar de groep, waarschijnlijk omdat de jongeren niet aan de kant gingen.

Gas geven

Getuigen hoorden en zagen daarna dat de bestuurder gas gaf en op de groep inreed. Een van de jongeren werd aangereden en raakte daarbij gewond. De auto is daarna met hoge snelheid weggereden.

Zoektocht naar dader

Volgens getuigen zat er een man achter het stuur, naast hem zat een vrouw. Het gaat om een zwarte of donkerblauwe auto. Het kenteken van de auto begint waarschijnlijk met 72. De politie is nog op zoek naar de dader en roept getuigen op zich te melden.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.