Dick Lukkien: We speelden beneden niveau

Dick Lukkien: We speelden beneden niveau (Rechten: RTV Drenthe)
Dick Lukkien: We speelden beneden niveau
VOETBAL - Weer lukte het zijn ploeg niet om te winnen in een uitduel. VVV bleek in Venlo met 2-0 te sterk voor het team van Dick Lukkien. "Over de eerste uitzege maak ik me geen zorgen, die komt vanzelf. Waar ik me wel zorgen over maak was het spel van vanavond. Het was beneden niveau. Het is geen onwil, maar hoe wij aan het duel beginnen getuigt niet overtuiging en er klaar voor zijn."
"En dat is gek", vervolgt Lukkien, "Want iedereen wist wat er kon gebeuren. We hebben alles doorgenomen en dan schetst het mijn verbazing dat we binnen twee minuten al op achterstand hadden kunnen staan. En dat bleef heel lang zo, zeker tot een kwartier na rust."
Ook aanvallend waren we niet goed. Het was ideeloos en zonder creativitiet
Dick Lukkien over het spel aan de bal
Ook over het spel aan de bal was Lukkien lange tijd niet te spreken. "Er was veel te weinig beweging. Het was ideeloos en zonder creativiteit en dus niet goed genoeg om te winnen of zelfs een punt te halen tegen een opponent die er meer van doordrongen was om de drie punten te pakken."

Meer over VVV - FC Emmen:

- FC Emmen laat het weer afweten in een uitwedstrijd: VVV wint met 2-0

- Michael de Leeuw: We moeten ons schamen

- Stem nu: Wie was de beste Emmenaar in Venlo?

- VVV - FC Emmen: van minuut tot minuut

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.