Auto te water in Bovensmilde, vrouw in kritieke toestand naar ziekenhuis (update)

In Bovensmilde is vanmiddag een auto de Drentse Hoofdvaart in gereden. De bestuurster is uit de auto gehaald en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.
Waarschijnlijk belandde de auto door een aanrijding met een andere auto in het water. De auto verdween geheel onder het wateroppervlak. De familie van het slachtoffer is op de hoogte gebracht, het gaat om een 51-jarige vrouw uit Assen.
De bestuurder van de andere auto is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De politie doet verder onderzoek naar het ongeval. Veel hulpdiensten kwamen ter plekke. Ook de traumahelikopter is opgeroepen.

Weg weer vrij

Even na half twee vanmiddag kwam de politie naar buiten met het bericht van het incident. In Bovensmilde waren veel hulpdiensten ter plekke, ook de traumahelikopter werd opgeroepen. De weg van Smilde naar Bovensmilde werd afgesloten, inmiddels is die weer vrij voor verkeer.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl